Фирмени промени изцяло онлайн

LEGAL CONSULT изготвя всички необходими документи, за да извършите желани промени по партидата на Вашата фирма – смяна на предмета на дейност, промяна на адреса, смяна на Управител и др. Ще Ви предоставим пълна правна консултация относно възможностите Ви и ще Ви съдействаме цялостно в процедурата.

Какви са стъпките за заявяване на фирмени промени онлайн?

Фирмените промени са често срещано явление в правния мир на бизнеса. Случва се да се промени предмета на дейност, за да е актуализиран съгласно новите бизнес планове на фирмата или пък да се смени седалището и адреса на управление. Друго често срещано явление е смяната на Управителя. Всяка година фирмите в България са длъжни да обявят и годишния си финансов отчет пред Търговския регистър. За всички тези действия, а и за всякакви други, ние разполагаме с екип, който да Ви съдейства на ниска и достъпна цена, изцяло онлайн.

Цени за фирмени промени изцяло онлайн

Супер изгодни цени за пфирмени промени

Фирмени промени

150лв.плати онлайн
  • супер цена

Ние от LEGALCONSULT.BG предлагаме изцяло изготвяне на горепосочените документи, както и на други, в случай, че бъдат необходими. Цялата процедура отнема около 5 дни, тъй като Търговският регистър има 3-дневен срок за разглеждане, който винаги спазва.

*ГАРАНЦИЯ за качество – в случай, че не се справим с възложената задача или не сте доволни, Ви връщаме парите за заплатения хонорар!

ЗАЯВИ ОНЛАЙН СЕГА

Фирмени промени по партидата в Търговския регистър изцяло онлайн

Ние ще Ви съдействаме в процеса по прехвърляне на фирми и дружествени дялове

ЗАЯВИ ОНЛАЙН СЕГА