Изцяло онлайн съдействие за получаване на обезщетение при пътно-транспортни произшествия (ПТП)

LEGAL CONSULT ще Ви съдейства при претърпяна злополука и пътно транспортно произшествие (ПТП), като изготви становище относно възможността за получаване на обезщетение. При необходимост и последващо договаряне бихме могли да подадем от Ваше име всички необходими документи, за да получите възможно най-високото обезщетение въз основа на сключена гражданска отговорност. Ще Ви предоставим пълна правна консултация относно правата, които имате при претърпяно пътно-транспортно произшествие.

Какви са стъпките за съдействие за получаване на становище относно обезщетение при пътно-транспортни произшествия (ПТП) онлайн?

ЗАЯВИ ОНЛАЙН СЕГА

В случай, че Вие или Ваш близък/познат участвате в пътен инцидент като пешеходец, водач на МПС, пасажер или друго прострадало лице, е възможно да имате право на обезщетение за причинените вреди. В случай, че желаете, ние от LEGALCONSULT.BG бихме могли да изготвим за Вас пълно правно становище относно Вашите права и възможности за получаване на обезщетение, както и да Ви съдействаме при самото му получаване. Ние имаме богат опит в печеленето на дела и в постигането на спораузмения със застрахователни компании. Не е необходимо да сте сериозно пострадал, за да имате право на обезщетение.

Най-често отговорно лице, от което бихте могли да претендирате обезщетение, е застрахователя по задължителната за всеки водач на МПС застраховка „гражданска отговорност“. Това би могло да се извлече и директно от закона, а именно чл. 493, ал. 1 от Кодекса на застраховането, където е записано, че Застрахователят по задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите покрива отговорността на застрахования за причинените на трети лица, в това число пешеходци, велосипедисти и други участници в движението по пътищата, вреди вследствие на притежаването или използването на моторно превозно средство по време на движение или престой. Вследствие на пътно-транспортното произвествие и съгласно закона, на пострадалото лице се дължи изплащане на имуществени и неимуществени вреди. Под имуществени вреди се разбира всички извършени от пострадалия разходи, включително разходи за медицинска помощ и за ремонт на автомобила. Неимуществените вреди представляват неоценяемите вреди, които са настъпили за пострадалия, като например болки и страдания, които той е понесъл във връзка с претърпения инцидент.

Цени за съдействие относно възможността за получаване на обезщетение при ПТП онлайн

Супер изгодни цени за становище относно обезщетение за вреди претърпени при ПТП – изцяло онлайн

Становище

40лв.плати онлайн

Съдействие за получаване на обезщетение при претърпяно ПТП  от квалифицирани адвокати онлайн на изгодна цена.

ЗАЯВИ ОНЛАЙН

Заяви съдействие при ПТП

Ние ще Ви съдействаме за получаване на обезщетение в случай на претърпяно ПТП изцяло онлайн.

ЗАЯВИ ОНЛАЙН