LEGAL CONSULT е онлайн платформа, софтуер за предоставяне на правни услуги, който приема запитвания и ги препраща към юристи, специализирани в съответната сфера. Становищата, административните и съдебните съдействия и представителство, се предоставят от юристи, физически лица, регистрирани като самоосигуряващи се лица.

LEGAL CONSULT е ново поколение юридическа кантора, онлайн офис, чиито стремеж е да предоставя качествени правни услуги по-бързо, по-ефективно и по-достъпно.

Чрез подаване на Вашето запитване в LEGAL CONSULT и/или заплащане на съответната услуга, Вие се съгласявате да получите съдействие и консултация от юрист. Вие се съгласявате с Политиката за обработване на личните данни и с Политиката за „бисквитките“. В нито един момент LEGAL CONSULT не събира данни за Вашите банкови сметки или Вашите дебитни/кредитни карти. Информацията, която предоставяте с цел заплащане на услуга, се използва единствено за заплащане на съответната услуга чрез Ипей АД и Изипей АД на база сключен между адвокат и Ипей АД и Изипей АД договор за получаване на плащания онлайн.