Бързи и сигурни онлайн консултации с Legal Consult

LEGAL CONSULT е софтуерна платформа, която обединява на едно място екип от опитни и успешни юристи, работещи с големи български и чуждестранни клиенти. Нашите юристи са работили в някои от най-големите, реномирани и успешни адвокатски кантори в България. На първо място и преди всичко, ние отстояваме нашите принципи, а именно доверие, лоялност, добросъвестност и отношение към клиента. Екипът ни е на разположение на клиента по всяко време и всеки ден. Чрез платформата на LEGAL CONSULT ние пренасяме офиса си онлайн, за да бъдем още по-достъпни и по-ефективни, като същевременно предоставяме правни услуги на възможно най-високо ниво. Ние предоставяме пълна правна консултация като чрез големия си екип и мрежа покриваме целия спектър от правото – от правна консултация при незаконн уволнение до правна консултация при покупка на недвижим имот и продажба на фирма.

LEGAL CONSULT е ново поколение юридическа кантора, онлайн офис, чиито стремеж е да предоставя качествени правни услуги по-бързо, по-ефективно и по-достъпно.

Вярваме, че като всяка друга услуга, адвокатската също трябва да бъде пренесена изцяло онлайн. Вярваме, че темповете на технологично развитие налагат това. Вярваме, че офисът на адвоката вече трябва да е онлайн, по-близо до хората, по-достъпен и по-удобен.

ЗАЯВИ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

Заяви онлайн консултация с адвокат

LEGAL CONSULT предлага широк спектър цялостни онлайн правни консултации.

ЗАЯВИ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ